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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
18/01/2011 |
Data da última atualização: |
18/01/2011 |
Autoria: |
COSTA, A. D.; FERNANDES, A. S.; SZMRECSÁNYI, T. (org.). |
Afiliação: |
ARMANDO DALLA COSTA; ADRIANA SBICCA FERNANDES; TAMÁS SZMRECSÁNYI. |
Título: |
Empresas, empresários e desenvolvimento econômico no Brasil. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
São Paulo: Aderaldo & Rothschild; Ribeirão, SP: ABPHE, 2008. |
Páginas: |
303 p. |
ISBN: |
978-85-60438-47-1 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Empresas de serviços públicos e suas políticas industriais; Inovações tecnológicas e concorrência no setor produtivo; Competitividade empresarial nas indústrias agroalimentares. |
Palavras-Chave: |
Serviço público. |
Thesagro: |
Desenvolvimento Econômico. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00710nam a2200181 a 4500 001 1873431 005 2011-01-18 008 2008 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a978-85-60438-47-1 100 1 $aCOSTA, A. D. 245 $aEmpresas, empresários e desenvolvimento econômico no Brasil. 260 $aSão Paulo: Aderaldo & Rothschild; Ribeirão, SP: ABPHE$c2008 300 $a303 p. 520 $aEmpresas de serviços públicos e suas políticas industriais; Inovações tecnológicas e concorrência no setor produtivo; Competitividade empresarial nas indústrias agroalimentares. 650 $aDesenvolvimento Econômico 653 $aServiço público 700 1 $aFERNANDES, A. S. 700 1 $aSZMRECSÁNYI, T.
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
11/11/2021 |
Data da última atualização: |
02/05/2022 |
Autoria: |
SANTOS, P. M.; FAVERO, A. P.; PEZZOPANE, J. R. M.; VIGNA, B. B. Z.; YASSITEPE, J. E. de C. T. |
Afiliação: |
PATRICIA MENEZES SANTOS, CPPSE; ALESSANDRA PEREIRA FAVERO, CPPSE; JOSE RICARDO MACEDO PEZZOPANE, CPPSE; BIANCA BACCILI ZANOTTO VIGNA, CPPSE; JULIANA ERIKA DE C T YASSITEPE, CNPTIA. |
Título: |
Collection, conservation, improvement, and recommendations on using genetic resources aiming at climate change. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
In: SOTTA, E. D.; SAMPAIO, F. G.; MARZALL, K.; SILVA, W . G. da. Adapting to climate change: strategies for brazilian agricultural and livestock system. Brasília, DF: MAPA, 2021. |
Páginas: |
p.26-31. |
ISBN: |
978-65-86803-61-7 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Climate change is characterized on a global scale as an increase in the concentration of atmospheric CO2, an increase in temperature and a greater occurrence of extreme rain events, a!ecting the availability of water in the soil. These factors and their interactions a!ect the growth and development of plants and, consequently, the productivity of agricultural crops and livestock. |
Palavras-Chave: |
Agricultural crops and livestock; Availability of water in the soil; Concentration of atmospheric CO2; Growth and development of plants; Innovation; Mudanças climáticas; Public and private institutions; Recursos genéticos. |
Thesagro: |
Agricultura; Germoplasma; Pecuária. |
Thesaurus NAL: |
Agriculture; Climate change; Genetic resources; Germplasm; Germplasm conservation; Livestock. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/227673/1/CollectionConservationImprovement.pdf
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Marc: |
LEADER 01730naa a2200397 a 4500 001 2136050 005 2022-05-02 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-65-86803-61-7 100 1 $aSANTOS, P. M. 245 $aCollection, conservation, improvement, and recommendations on using genetic resources aiming at climate change.$h[electronic resource] 260 $c2021 300 $ap.26-31. 520 $aClimate change is characterized on a global scale as an increase in the concentration of atmospheric CO2, an increase in temperature and a greater occurrence of extreme rain events, a!ecting the availability of water in the soil. These factors and their interactions a!ect the growth and development of plants and, consequently, the productivity of agricultural crops and livestock. 650 $aAgriculture 650 $aClimate change 650 $aGenetic resources 650 $aGermplasm 650 $aGermplasm conservation 650 $aLivestock 650 $aAgricultura 650 $aGermoplasma 650 $aPecuária 653 $aAgricultural crops and livestock 653 $aAvailability of water in the soil 653 $aConcentration of atmospheric CO2 653 $aGrowth and development of plants 653 $aInnovation 653 $aMudanças climáticas 653 $aPublic and private institutions 653 $aRecursos genéticos 700 1 $aFAVERO, A. P. 700 1 $aPEZZOPANE, J. R. M. 700 1 $aVIGNA, B. B. Z. 700 1 $aYASSITEPE, J. E. de C. T. 773 $tIn: SOTTA, E. D.; SAMPAIO, F. G.; MARZALL, K.; SILVA, W . G. da. Adapting to climate change: strategies for brazilian agricultural and livestock system. Brasília, DF: MAPA, 2021.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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